Debat og politik

Elisabeth Gadegaard Wolstrup konstitueres som kommunaldirektør fra 1. august

Elisabeth Gadegaard Wolstrup. Foto: Ballerup Kommune

Økonomiudvalget har godkendt konstitueringen af Elisabeth Gadegaard Wolstrup som kommunaldirektør fra den 1. august.

Ballerup Kommunes økonomi- og teknikdirektør, Elisabeth Gadegaard Wolstrup, konstitueres som kommunaldirektør fra den 1. august.

Det står klart, efter at et enstemmigt Økonomiudvalg godkendte indstillingen af hende på deres ekstraordinære møde mandag den 1. juli. Konstitueringen af Elisabeth Gadegaard Wolstrup sker, da Ballerup Kommunes nuværende kommunaldirektør, Eik Møller, har valgt at fratræde sin stilling for at blive ny stadsdirektør i Odense Kommune.

– Jeg er glad for, at Elisabeth er blevet konstitueret som kommunaldirektør fra den 1. august. Alle politiske partier står bag hende. Hun har et indgående kendskab til både den kommunale verden, organisationen og Ballerup Kommune, og derfor er hun et helt naturligt valg i denne situation. Elisabeth er fagligt dygtig og har et stort engagement, og derfor er jeg sikker på, at vi kan fortsætte den positive udvikling, som Ballerup Kommune er inde i, siger borgmester Jesper Würtzen.

– Jeg er klar til at påtage mig opgaven som konstitueret kommunaldirektør, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde med Kommunalbestyrelsen og de mange dygtige ledere og medarbejdere i Ballerup Kommune, siger Elisabeth Gadegaard Wolstrup.

Konstitueringen af Elisabeth Gadegaard Wolstrup som kommunaldirektør løber frem til 31. december. Det er planen, at genbesættelsen af kommunaldirektørstillingen kan ske fra den 1. januar 2025.

Elisabeth Gadegaard Wolstrup har været direktør i Ballerup Kommune siden 1. januar 2021. Hun er tidligere direktør for By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse i Albertslund Kommune og har desuden været centerchef for By og Miljø i Furesø Kommune.

 

Kommentarer