Magaxin

Trænger dit hjem til en makeover?

Artiklen er sponsoreret.

Går du og er træt af gamle slidte gulve? Mangler dit hjem en mere hyggelig og personlig stil? Så kan det være tid til en makeover, hvor du kan skabe dit drømmehjem med få ændringer. Det kræver ikke alverdens at skifte nogle elementer ud, men det kan gøre en stor forskel. Læs med her, hvor der kommer nogle bud på, hvilke ting du kan ændre for at skabe dit personlige drømmehjem.

Udskift gulve og gardiner

Når man flytter ind et nyt sted, er gulvene ofte dem som var der i forvejen, og gardinerne nogle man har med sig. Men det kan gøre en kæmpe forskel at få skiftet gulvet ud med noget der passer ind i hjemmets stil, og skabe en helt andet atmosfære. Hos Vestbjerg Epoxygulve kan de hjælpe dig, med at finde det rette gulv til dit hjem.

Ligeledes gælder de gardinerne, de er et vigtigt element for at få skabt en hyggelig stemning. Der er et stort udvalg af gardiner, hvor der kan vælges mellem farver og trends. Det vigtigste er at de passer til rummets formål, og skaber den rette stemning. Find din lokale gardinmontør her, som kan hjælpe dig med at finde frem til de helt rette gardiner for dig.

Vær kreativ med dine møbler og dekorationer

Det kan være dyrt at skulle ud og købe nye møbler til hele huset, men der findes andre måder at give dem en opgradering på. Du kan vælge at ombetrække dem, så de skaber et helt nyt udtryk, andre gange kan en ny placering af møblet også gøre det. Skift ud i dine dekorationer, så du får skabt det ønskede udtryk. Det kan være nye puder og tæpper til stuen, en anden belysning eller nye billeder. Vælg de ting som du synes passer ind, så du skaber en god æstetisk sammenhæng i rummet, men også hele huset. 

Kommentarer