Livsstil og forbrug

To weekender med Juletorv og hygge på Gisselfeld

Igen i år er der Juletorv på Gisselfeld i weekenderne den 17.-19. og 24.-26. november.

I de to kommende weekender den 17.-19. og 24.-26. november inviterer Gisselfeld til “Danmarks hyggeligste Juletorv”. Åbningstider begge weekender er fredage kl. 15-20 og lørdage & søndage kl. 10-16.

Hvert år valfarter flere tusinde gæster fra hele Sjælland til Gisselfeld Juletorv for at hente inspiration til julen. Her kan man komme i den helt rigtige julestemning, hvor duften af jul og de mange inspirerende stande er med til at sætte den perfekte ramme for en hyggelig udflugt for hele familien.

Hos de mange udstillere vil der være alverdens julelækkerier, gaveideer, brugskunst og meget mere. Der vil også være mulighed for ponyridning, og selvfølgelig kan man få et ægte Gisselfeld-juletræ eller pyntegrønt med sig hjem fra Juletorvet.

Se stemningsvideo fra Juletorvets fra et tidligere juletorv HER

Bonus til alle børn: Julemanden vil som altid tage imod børn og barnlige sjæle i “Julemandens Hule” under Slottet. Også i år vil der være mulighed for at komme indenfor på Slottet. Dele af hovedbygningen er åben for publikum og vil til lejligheden være pyntet op til jul.

Hunde er velkomne, så længe de bliver holdt i snor (husk hundeposer). Tilladelsen gælder kun udendørs, og ikke i bygninger af nogen art.

NB: Indgangen lukker 1 time før (fredage kl. 19 og de øvrige dage kl. 15). Billet til Juletorvet købes i indgangen og i forsalg. Priser: Voksne kr. 125 / Børn fra 6-12 år kr. 40 / Børn fra 0-5 gratis. Billetten gælder til Parken, Paradehuset og dele af Slottet, som er åben for publikum, mens Juletorvet varer, og som altid vil være pyntet til lejligheden. 

Spring uden om køen og køb din billet i FORSALG HER

Kommentarer