Magaxin

Pas på dig selv i din sorg

Artiklen er sponsoreret

Det er de færreste, som kan gå gennem livet uden at skulle tage afsked med én, som man har kær. Døden kan for mange være svær og uforståelig, og virke urimelig og uretfærdig. Ved et dødsfald opstår mange følelser og tanker, og det kan være svært at overskue alle de praktiske ting, som skal håndteres i forbindelse med et dødsfald. Hos Ballerup begravelsesforretning har de mange års erfaring med at rådgive og vejlede i forbindelse med dødsfald.

En kærkommen praktisk hjælp

Det kan være rigtig fornuftigt at alliere sig med en begravelsesforretning, når du er pårørende ved et dødsfald og har mistet én, som du har kær. For at aflaste og skåne dig selv, kan du lade begravelsesforretningen hjælpe dig med at få styr på de praktiske foranstaltninger, som forbindes med et dødsfald. Du kan både få hjælp til mange af de praktiske ting i forbindelse med ceremonien, såsom bestilling af kiste, blomsterkranse og båredekorationer. Du kan også få hjælp til at lave en dødsanmeldelse i forbindelse med selve dødsfaldet. Måske skal du have ansøgt om begravelseshjælp, og det kan du også få god vejledning i. Nogle får også hjælp til at etablere en god kontakt til den præst, som skal forestå ceremonien.

Ballerup Begravelsforretning

Har brug for hjælp, så kom til Ballerup og få en god snak med det venlige personale i Ballerup Begravelsforretning, eller ring til dem på telefonen og hør nærmere om, hvilke muligheder de har, for at hjælpe dig. Uanset om du har brug for meget eller lidt hjælp, så er det en god idé at få hjælp, så du har ro til at håndtere din sorg og rumme de mange følelser, som opstår i dig. Så kan du koncentrere dig om at få taget en værdig afsked med den, som du har kær, og overlade så mange af de praktiske ting som muligt til bedemændene.

 

Kommentarer