Magaxin

Epoxy gulvbelægning i erhverv og industri eller i private hjem

Artiklen er sponsoreret.

Ønsker du at blive klogere på denne gulvtype, herunder dens stigende popularitet? Så er der ikke andet for end at læse videre, og forhåbentligt bliver du klogere af dette.

Gulvbelægning til boligen eller industrielle sammenhænge

Netop fordi dette gulv er særligt slidstærkt over for kemikalier og andre hårde belastninger, anvendes de ofte i industrielle sammenhænge, idet gulvet er modstandstanddygtigt. Epoxygulve er velegnede til mange forskellige anvendelser, herunder garager, kældre, lagre, butikker og endda i hjemmets køkken, stue eller badeværelse.

Gulvet er i dag også at spotte i flere hjem, da deres glatte og skinnende finish kan give boligen et mere moderne og stilfuldt touch, som harmonerer godt ind i en nordisk indretning. Samtidig gør den glatte overflade også rengøring og vedligeholdelse enklere sammenlignet med andre gulvtyper.

Prisen?

En afgørende faktor for prisen på epoxygulve er omfanget af dit ønskede projekt. Hvor stort er det område, der skal dækkes? Skal epoxygulvet installeres i et enkelt rum, i hele boligen eller i kommercielle lokaler? Jo større området er, desto højere vil omkostningerne typisk være. Epoxy gulv pris til dit gulvprojekt kan du finde frem til ved at indhente et tilbud, der beregnes af professionelle.

Farven af gulvet

En af fordelene ved epoxygulve er, at de kan tilpasses i et væld af farver, der kan være rød, blå eller en tredje farve. Dette giver dig mulighed for at skabe forskellige designs og tilpasse gulvet efter din personlige stil eller indretning af rummet. De fleste vælger, at gulvet skal have en grålig nuance.

Ekspertise til at lægge gulvet

Når det kommer til installation af epoxygulve, kræver det ofte professionelle hænder. Processen indebærer nemlig en vis forberedelse af både gulvets underlag, blanding af epoxyharpiks og hærder samt påføring af blandingen i flere lag. Professionelle installatører har uddannelse i, hvordan arbejdet skal udføres, samt erfaring hvis der skulle opstå udfordringer undervejs. Kommentarer