Navnenyt

Chefskifte og reception på Ballerup Apotek

Det bliver et kendt ansigt, som fremover skal stå i spidsen for de godt 40 medarbejdere på Ballerup Apotek på Centrumgaden og dets afdelinger i Ballerup Centret, Hedeparken, Måløv og Smørum. Det sker når nyudnævnte apoteker Mette Reuter Clausen tager over efter apoteker Ute Pørksen.

Mette Reuter Clausen har været ansat i ti år på Ballerup Apotek senest som souschef og før det kom hun med otte års erfaring fra Dalgas Boulevard Apotek, og selvom hun nu sætter sig i chefstolen skal man ifølge den nye apoteker ikke forvente de store omvæltninger.

– Det ville jo være mærkeligt, at jeg ville lave det hele om, når jeg nu har været en del af apoteket i ti år, erklærer hun til mediet sn og uddyber:

– Jeg har især fokus på, at det skal være et godt sted at arbejde. Vi mangler arbejdskraft her, som man gør rigtig mange andre steder på velfærdsområdet, og derfor skal vi have gode forhold for de ansatte.

Apotekerskiftet markeres med en reception på fredag den 28. juni kl. 15.00 – 18.00 som afholdes på Ballerup Apotek i Centrumgaden.

 

Kommentarer