Navnenyt

Cecilie fra Hjemmeplejen i Ballerup er kåret som et af Danmarks velfærdstalenter

Foto: Ballerup Kommune

PenSam og FOA Ungdom har offentliggjort “Velfærdens Talent 100”. Cecilie fra Ballerup Hjemmepleje er blandt de udvalgte talenter.

“Cecilie er en dygtig assistent. Hun løfter hver dag teamet med høj faglighed. Cecilie har et godt overblik. Hun er en holdspiller, og hun er det varmeste menneske. Hun yder altid sit bedste, og deler gerne ud af råd og vejledning, hvis man har brug for det.”

Dette er blot et lille udpluk af de mange flotte ord, som er blevet sagt om Cecilie Kogut fra Ballerup Hjemmepleje Team 1. Hun er blevet udvalgt som et af Danmarks velfærdstalenter i “Velfærdens Talent 100”, som PenSam og FOA Ungdom står bag.

Samtlige 100 velfærdstalenter blev fejret ved en reception på Christiansborg torsdag den 30. maj, hvor statsminister Mette Frederiksen var hovedtaler.

Fredag den 14. juni blev Cecilie hædret lokalt på arbejdspladsen på Telegrafvej, hvor Ballerup Hjemmepleje holder til. Ved arrangementet holdt borgmester Jesper Würtzen (S) en flot og rosende tale til Cecilie.

I år var 400 personer fra hele landet nomineret til prisen, og Cecilie endte med at gå hele vejen.

Om Velfærdens Talent 100

I Velfærdens Talent 100 sætter PenSam og FOA Ungdom spot på alle de dygtige yngre medarbejdere, som arbejder i velfærdsfagene. Følgende kriterier skal være opfyldt for at blive udvalgt som talent:

  • Man arbejder inden for FOA´s områder
  • Man er højest 36 år
  • Man fortjener at blive anerkendt

 

Kommentarer